Wandtegeltableaus met sprekende  en kleurige taferelen.  De tegeltableaus die wij hier aanbieden zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt. De afbeeldingen zijn zeer divers en met verschillende technieken gemaakt. De vakmanschap en jarenlange ervar

Huisnummers en/of naambord - persoonlijk ontwerp

Een uniek huisnummer of naambord 

Ben je op zoek naar een speciaal huisnummer- en/of naambord? Voor je eigen huis, je praktijk of bedrijf? Of wil je iemand een bijzonder cadeau geven voor zijn/haar nieuwe woning? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kies zelf je ontwerp, of laat ons helpen met wat ideeën. Al onze producten zijn uniek, worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt en gaan jaren mee. In de tegelcatalogus kan je alvast wat ideeën op doen. Lees hieronder hoe je een ontwerp kan bestellen.

De prijzen zijn indicatief, omdat we alle werken op bestelling laten maken. 


Hoe gaat dit in z'n werk? 

1. Je kiest een ontwerp uit de catalogus

Kies je voor een ontwerp uit de catalogus dan is het bestelproces heel eenvoudig. Je neemt dan contact met ons op en geeft het nummer door van het betreffende artikel wat je aanspreekt. Dat kan ook een combinatie van verschillende ontwerpen zijn.  Daarnaast geef je aan wat de tekst (en/of nr) is die je op de tegel wilt hebben. Hiervan ontvang je dan één (of meerdere) digitale ontwerpen, waar je dan uit kan kiezen. Zodra je daarvoor je akkoord hebt gegeven ontvang je een link naar je persoonlijke bestelpagina waarop je de bestelling kan afronden.

2. Je weet min of meer wat je wilt

Heb je zelf al een beeld van een ontwerp, dan zal onze keramist daarmee aan de slag gaan. Op basis daarvan gaat de keramist digitaal een aantal ontwerpen maken die we aan je voor zullen leggen. Onze keramisten denken ook graag mee om tot een ontwerp te komen wat past bij wat je zoekt. Zodra er een ontwerp bij zit wat je wilt laten maken kan je de bestelling afronden op een persoonlijke bestelpagina. Hierna gaat de keramiste met de bestelling aan de slag.  

Kijk in de catalogus om te zien wat onze keramisten eerder hebben gemaakt. De catalogus is samengesteld uit een verzameling van hun eerdere werk. 

Je neemt contact met ons op via info@mediterra-tegels.nl of het contactformulier op deze website.

3. Je hebt nog geen idee

Als je nog niet weet wat je op de tegel hebben wilt is dat helemaal geen probleem. Je kan dan wel al wat inspiratie opdoen in de catalogus. Dit kan helpen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden qua stijl, kleur, vorm, indeling etc. Neem vervolgens contact met ons op (info@mediterra-tegels.nl of contactformulier). We nemen dan contact met je op en bespreken dan verder samen wat de mogelijkheden zijn om zo tot een passend ontwerp te komen.


Kosten

De prijzen in deze catalogus  zijn indicatief, omdat we alle werken op bestelling laten maken. De prijs van elk uniek werk is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Met de voorbeelden en genoemde prijzen kan je vast een inschatting maken. Zodra de keramist de digitale ontwerpen heeft gemaakt kan hij/zij ook inschatten wat de prijs daarvan daadwerkelijk zal worden. 

Deze prijzen van de naambordjes zijn inclusief de verzendkosten


Levertermijn

Voor de op bestelling gemaakte tegels geldt een langer levertijd dan voor de artikelen wat uit voorraad geleverd worden. De levertermijn is dan maximaal 30 dagen, maar meestal worden de tegel(s) al binnen 3 weken geleverd. Eén en ander is afhankelijk van de drukte in de ateliers van de keramisten. 


Bestellen

De gepersonaliseerde huisnummers zijn NIET via de webwinkel te bestellen zijn. Heb je interesse en/of vragen, neem dan contact met ons op via info@mediterra-tegels.nl of via het contactformulier.

Let op: al het werk wat we leveren wordt met de hand gemaakt. Elk object is daarmee uniek en kan licht afwijken van een eerder ontwerp.