Wandtegeltableaus met sprekende  en kleurige taferelen.  De tegeltableaus die wij hier aanbieden zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt. De afbeeldingen zijn zeer divers en met verschillende technieken gemaakt. De vakmanschap en jarenlange ervar

Tegeltableaus

Tegeltableaus 

Handbeschilderd in vele uitvoeringen

In onze webwinkel kan je terecht voor een uniek en divers aanbod aan tegeltableaus. Opgebouwd uit met de hand beschilderde tegels van 15 x 15 cm. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten en bijzonder duurzaam. 

Met een tegeltableau kan je een muur op een bijzonder mooie manier decoreren. De volledige collectie vind je in de catalogus. Het is ook mogelijk tableaus op bestelling te laten maken. Daarvoor kan je via mail of het contactformulier contact opnemen.

Dit soort tegeltableaus wordt meestal in opdracht van een klant gemaakt. In dit geval is er een collectie gemaakt waarmee de klant kan zien wat er zoal mogelijk is. Deze zijn dus al kant en klaar beschikbaar. Wij hebben de eer deze exemplaren aan te mogen bieden via onze website. We kunnen je verzekeren: in het echt zijn de kleuren nog véél mooier en de patronen nóg indrukwekkender dan we hier op een scherm kunnen laten zien!

Bestellen

Bestellen van de tegeltableaus doe je via de webshop. De aangegeven prijzen zijn inclusief verzendkosten.

De tableaus die we in onze catalogus laten zien, zijn een weergave van een lange traditie. Van losse tegels tot decoratie voor een complete gevel, maar ook als exclusieve collectiestukken. Een vorm van decoreren die al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende culturen. Waaronder de Spaanse: deze creatieve beschilderingen vind je dan ook in Spanje op de meest uiteenlopende plaatsen terug.

Het productieproces