Wandtegeltableaus met sprekende  en kleurige taferelen.  De tegeltableaus die wij hier aanbieden zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt. De afbeeldingen zijn zeer divers en met verschillende technieken gemaakt. De vakmanschap en jarenlange ervar

Tegeltableaus

Tegeltableaus 

In onze webwinkel kan je terecht voor een uniek en divers aanbod aan tegeltableaus. De tableaus zijn handgemaakt en bestaan uit meerdere tegels van 15 x 15 cm. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten en bijzonder duurzaam. 

Met een tegeltableau kan je een muur op een bijzonder mooie manier decoreren. De volledige collectie vind je in de catalogus. Het is ook mogelijk tableaus op bestelling te laten maken. Daarvoor kan je via mail of het contactformulier contact opnemen.

Dit soort tegeltableaus wordt meestal in opdracht van een klant gemaakt. In dit geval is er een collectie gemaakt waarmee de klant kan zien wat er zoal mogelijk is. Deze zijn dus al kant en klaar beschikbaar. We kunnen je verzekeren: in het echt zijn de kleuren nog véél mooier en de patronen nóg indrukwekkender dan we hier op een scherm kunnen laten zien!

Bestellen

Bestellen van de tegeltableaus doe je via de webshop. De aangegeven prijzen zijn inclusief verzendkosten. De tableaus uit de webshop hebben een levertijd van 7 tot 10 werkdagen.

Muurtegels met de hand beschilderd. Tegeltableaus met unieke ontwerpen.
Tegeltableaus met de hand beschilderd. Uniek handwerk.
Handbeschilderde tegels als muurdecoratie. Schitterende kleuren.

Meer weten over de tegeltableaus

Tegeltableau zoals ze te zien zijn in de catalogus, zijn deel van een lange traditie. Van losse tegels tot decoratie voor een complete gevel, maar ook als exclusieve collectiestukken. Wil je meer weten over de geschiedenis van de traditie of over hoe de tegels gemaakt worden? Klik dan hier.

Het productieproces