Wandtegeltableaus met sprekende  en kleurige taferelen.  De tegeltableaus die wij hier aanbieden zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt. De afbeeldingen zijn zeer divers en met verschillende technieken gemaakt. De vakmanschap en jarenlange ervar

Naamborden 

Naambord - een uniek cadeau

Ben je op zoek naar iets speciaals voor jezelf, of wil je iemand anders een uniek cadeau geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Of het nou gaat om een huwelijksgeschenk, een aandenken aan een bijzonder moment, of een naambord voor een nieuwe woning of een bedrijf; je bepaalt zelf de opdruk en daardoor is er heel veel mogelijk. We helpen je ook graag met ideeën.

Al onze producten worden met veel zorg en vakmanschap in Spanje gemaakt, ze gaan jaren mee en elk exemplaar is uniek. In de tegelcatalogus krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden.

De prijzen zijn indicatief, omdat we alle werken op bestelling laten maken. Wij nodigen je uit onze catalogus met handbeschilderde tegels te bekijken. Klik daarvoor op onderstaande button:


Hoe gaat dit in z'n werk? 

1. Je kiest een ontwerp uit de catalogus

Kies je voor een ontwerp uit de catalogus dan is het bestelproces heel eenvoudig:

- Neem contact met ons op via email of het contactformulier. Laat ons weten welk artikel je aanspreekt. Je kan daarvoor het artikelnummer doorgeven wat erbij staat. Het kan ook een combinatie van verschillende ontwerpen zijn. Geef ook aan welke tekst (en/of nr) je op de tegel wilt hebben.

- Hiervan ontvang je dan één (of meerdere) digitale ontwerpen.

- Als het ontwerp naar je zin is en je wilt bestellen dan sturen we je een link naar je persoonlijke bestelpagina waarop je de bestelling kan afronden.

- De keramiste gaat de tegel(s) maken

- Zodra deze uit de oven komen ontvang je een foto van het resultaat

- De tegel(s) wordt vanuit Spanje direct naar je toe gestuurd. Uiteraard heel goed verpakt. De track & trace krijg je van ons zodat je weet wanneer het pakket geleverd zal worden.

2. Je hebt zelf een idee voor een ontwerp

Heb je zelf al een beeld van een ontwerp, dan zal onze keramist daarmee aan de slag gaan. Op basis daarvan gaat de keramist digitaal een aantal ontwerpen maken die we aan je voor zullen leggen. Onze keramisten denken ook graag mee om tot een ontwerp te komen wat past bij wat je zoekt. Zodra er een ontwerp bij zit wat je wilt laten maken kan je de bestelling afronden op een persoonlijke bestelpagina. Hierna gaat de keramiste met de bestelling aan de slag.  

3. Je hebt nog geen idee

Als je nog niet weet wat je op de tegel hebben wilt is dat helemaal geen probleem. Je kan dan wel al wat inspiratie opdoen in de catalogus. Dit kan helpen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden qua stijl, kleur, vorm, indeling etc.

Neem vervolgens contact met ons. We nemen dan contact met je op en bespreken dan verder samen wat de mogelijkheden zijn om zo tot een passend ontwerp te komen.

Ontwerpen voor gepersonaliseerde tegeldecoraties worden digitaal gemaakt om tot de optimale versie te komen. Na goedkeuring van de klant wordt het ontwerp handmatig op de tegels geschilderd.
Cuerda seca (letterlijk: droge koord) is een techniek die al eeuwen gebruikt wordt voor het decoreren van tegels. Een techniek die afbeeldingen mogelijk maakt op een eigentijdse wijze.
In de oven: de beschilderde tegels worden een dag lang gebakken en moeten dan nog een dag lang afkoelen in de afgesloten oven. Een lang proces, maar wel met het beste resultaat. En dat is wat telt bij onze keramisten.
Wandtegeltableaus en naambordjes op tegel.

Kijk in de catalogus om te zien wat onze keramisten eerder hebben gemaakt. De catalogus is samengesteld uit een verzameling van hun eerdere werk. 

Bestellen doe je door contact met ons op te nemen via info@mediterra-tegels.nl , via het contactformulier op deze website, of door op onderstaande button te klikken:


Kosten

De prijzen in de catalogus zijn indicatief, omdat we alle werken op bestelling laten maken. Bestel je een bestaand ontwerp met je eigen tekst/nummer, dan zijn de prijzen zoals genoemd in de catalogus. De prijs van een eigen ontwerp kan iets afwijken, omdat deze afhankelijk is van de complexiteit van het ontwerp. Zodra de keramist één of meerdere digitale ontwerpen heeft gemaakt zal ook de daadwerkelijke prijs bepaald kunnen worden. 

De prijzen van de naamborden zijn inclusief de verzendkosten


Levertermijn

Doordat elk bord op bestelling gemaakt wordt, is de levertijd langer dan een artikel dat we uit voorraad leveren. We houden voor de levertermijn 30 dagen aan, maar afhankelijk van de drukte is eerder leveren bijna altijd mogelijk. 


Bestellen

De naamborden zijn NIET via de webwinkel te bestellen. Heb je interesse en/of vragen? Neem contact met ons op via info@mediterra-tegels.nl of via het contactformulier.

Doe inspiratie op in onze catalogus

Neem contact met ons op

Let op: al het werk wat we leveren wordt met de hand gemaakt. Elk object is daarmee uniek en kan licht afwijken van een eerder ontwerp.


Meer weten over de tegels

Als je meer wilt weten over de technieken die gebruikt worden, of het decoratieproces van de tegels lees dan hier verder...