Retourneren en garantie

Retourneren

Een bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden worden geannuleerd. Na annulering moet het product binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief de initiële verzendkosten, gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn wel voor eigen rekening.
Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mediterra Tegels geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dan kan je contact met ons opnemen via info@mediterra-tegels.nl of via herroepingsformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Let op: voor de producten die op bestelling worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Als je een klacht of opmerking over de bestelling of het product hebt, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Dat kan via e-mail: info@mediterra-tegels.nl  of gebruik daarvoor het contactformulier . Geef daarbij dan zo duidelijk mogelijk aan waar de klacht of opmerking over gaat. Wij komen zo snel mogelijk met een reactie en eventueel een oplossing. 


We zullen er altijd ons uiterste best voor doen om je bestelling in goede staat bij je af te leveren. Omdat we te maken hebben met een breekbaar product kan er jammer genoeg wat fout gaan tijdens het transport. Mocht je een kapotte of beschadigde bestelling ontvangen dan kan je in aanmerking komen voor onze garantie. Alleen dan kunnen we garantie geven op het geleverde product. Schade of breuk die op een later moment ontstaat valt niet onder de garantie.

Wat doe je al je een beschadigd of gebroken product ontvangt?

- maak direct bij het uitpakken een foto van het kapotte product. De verpakking moet daarbij ook gefotografeerd worden, zodat we kunnen zien hoe deze is afgeleverd. Dit om vermijdbare schade bij een volgende levering te voorkomen.

- meld ons ( info@mediterra-tegels.nl of contactformulier) de schade en stuur daarbij de foto's mee. Vergeet daarbij niet het ordernummer te vermelden.

- zodra wij de melding hebben bekeken nemen we contact met je op om te bespreken hoe dat verder afgehandeld wordt.

Let op: bewaar wel de originele verpakking, want mochten we het product terug willen ontvangen, dan is het nodig dat deze in de originele verpakking verzonden wordt. Identiteit ondernemer

Mediterra Tegels

Keurkampstraat 16

7415 DL Deventer

Nederland 

 

E-mailadres: info@mediterra-tegels.nl

KvK-nummer:  83923004

Btw-identificatienummer: NL 003890853B75